Hvem er vi ?

IT-Projekt
erfaring

Digitaliseringsekspert & Direktør

Bo K. Larsen

Jeg har arbejdet som selvstændig konsulent siden 2021 og har de sidste 3 år deltaget i en lang række projekter, hvor jeg har hjulpet virksomhed med deres digitaliserings projekt.

Typisk har jeg haft rollen som Projektleder & konsulent, hvor jeg har fået ansvaret for at drive projektet – naturligvis altid i samarbejde med virksomhedens egne ressourcer.

 

Kontakt information:

Strategisk erfaring

Jeg har i mere end 15 år arbejdet som IT-chef & CIO i en række forskellige danske virksomheder.
Her har en del af opgaven været at udarbejde ny IT-strategi, designe ny IT-arkitektur og gennemføre digital transformation.

Projektleder/Konsulent

Jeg har deltaget aktivt i en lang række projekter indenfor implementering af ERP, WMS & E-handel systemer.
Jeg har faciliteret opgaven omkring udarbejdelse af projektbeskrivelse og kravspecifikation omkring nyt system, været med i leverandør udvælgeelse og deltaget aktiv i implementering af det nye IT-system.

Projektleder/Konsulent

Jeg har deltaget i en lang række implementeringsprojekter både i rollen som konsulent, projektleder og projektchef.

Jeg har typisk en meget praktisk tilgang til projekter og mine mange års erfaring gør, at jeg har en stor grad af hands-on omkring de systemer der implementeres.

Det gør, at min projektleder rolle typisk er meget praktisk fokuseret, hvor jeg også deltager i det praktiske arbejde omkring implementering af systemet.

I min rolle som projektleder anvender jeg en række værktøjer til både at lægge den overordnet plan for projektet men også sikre den løbende registrering omkring aktiviteter som skal løses som en del af projektet. 

System arkitekt & Strategi

Som en naturlig del af en lang række af de projekter jeg har deltaget i har jeg også været bådeinvolveret og haft den ansvarlige rolle som systemarkitekt og udarbejdelse af den nye strategi omkringde systemer der implementeres.
Jeg har igennem mine ansættelsesforhold og rolle osm konsulent fået berøring og erfaring medmange forskellige systemer og har derfor et godt fundament til at kunne vurdere og afklarer hvilkesystemer en fremtidig løsning skal bygges op omkring.
Mit fokus er typisk brug af standard systemer så vidt det overhoved er muligt kombineret med en Best-Of-Breed Cloud-arkitektur hvor den samlet løsning kan bestå af en række forskellige komponenter.

ERP- & WMS-Systemer

Jeg har været projektleder for implementering af en række forskellige ERP/WMS systemer og bl.a. implementeret ny IT strategi & ERP/WMS & BI løsning hos Danmarks 2.største Apoteksgrossist TMJ A/S.

I min nuværende rolle som ekstern konsulent har jeg deltaget i og haft ansvaret for en række ERP- & WMS-implementeringsprojekter, hvor jeg forud for disse projekter også har deltaget og faciliteret processen omkring udarbejdelse af projektbeskrivelse og kravspecifikation.

Web- & E-Handelssystemer

De sidste 5 år har jeg arbejdet med implementering af E-handelssystemer og også selv drevet en række forskellige B2C Webshops.
Fra 2018 til 2020 var jeg ansvarlig for at etablere og udvikle Litium i Danmark.
Som konsulent har jeg deltaget i en række projekter omkring implementering af nye Web- & E-handelssystemer specielt indenfor B2B markedet. I en del af disse projekter har PIM haft stor fokus,og jeg har deltaget i at implementere en række forskellige PIM-systemer som en del af et E-handelsprojekt.